İçeriğe geç

Mercimek Çorbası Koyu Olmaması Için Ne Yapmalı

Mercimek çorbası durdukça koyulaşır mı?

👉 Mercimek çorbası, yarım bardak veya yarım bardak sıcak su ile tanıştığınızda ve bir veya iki taş pişirdiğinizde böyle bir durumla karşılaştığınız gibi karanlık bir çorbadır.

Mercimek çorbası neden koyulaşır?

Patatesler pişirildiğinde, içerideki güç sayesinde, çorbalarını sürekli olarak etkinleştirecek ve daha da yoğunlaşmasını sağlayacaktır. Sulama miktarına bağlı olarak 1 büyük veya 2 orta boy patates ekleyin. Başka bir yöntem, yağın un ile kavurarak çorbanın kıvamını yoğunlaştırmaktır.22 Ek 2019mercimek çorbası sulusa ne yapmalı? – yeyemeek.com ›yeyemeek.com›

Mercimek çorbasını kalınlaştırmak için ne yapmalı?

Mercimek çorbasını hazırlarken, içinde püskü bir patates ve bir kase soyulması yapabilirsiniz. -Lezzetlezzet ›Flavors sahibi› Mermim … tat ›Lezzet-Haberler› Mermime …

Mercimek çorbasının püf noktası nedir?

Mercimek çorbasının ipuçları nelerdir? Çok su ile yıkanmanızı tavsiye ederim. Temiz su çıkana kadar yıkayın. Çorbanıza tavuk suyu, et suyu veya kemik suyu eklerseniz, tat daha da artar. 1-2 bardak ekleyebilirsiniz.

Mercimek çorbası kararmaması için ne yapılır?

Yoğun bir kıvam istemiyorsanız ve çorbanız yanlışlıkla karanlıksa, ideal bir kıvam ekleyerek çorbaya biraz sıcak su ekleyebilirsiniz.

Duru mercimek çorbası nasıl koyulaşır?

Mercimek çorbanız çok karanlıksa, sıcak su ekleyebilirsiniz. Çorbanız çok akıcı ise, önce biraz un alın ve kıvamı çok daha koyu hale getirmek için tereyağında kızartın. Lens çorbanızdan biraz alın ve kavrulmuş un ekleyin. Up kavrulmasını çorbaya tekrar ekleyerek karanlığı ayarlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

şişli escort ankara escort
Sitemap
google